28.02.2013

 
Finns ett fönster på jobbet som jag flera gånger stannat till vid, där får man nämligen se sånna här skönheter lite nu och då! Idag när vi satt på kontoret så lös plötsligt kontoret upp av ett rosa ljus, då var det världens finste solnedgång utanför som såg ut som en täcke av gul/orange/rosa/lila/blå färger. Små stunder som dessa som får mig att älska livet.
 
Idag packade jag ihop mina sista saker i lägenheten som milo sen flyttade till nya lägenheten. Så imorgon ska det absolut sista ut ur lägenheten och även vi. Har blandade känslor, är glad/spänd/taggad/stressad osv.
 
Ikväll blir det utgång, drar ut med min kollega Alex efter vi slutat jobbet och möter sen förhoppningsvis upp Karro och annat kul folk på bargatan. Får se hur kvällen slutar, upp och hoppa sen iaf för att ta sig till jobbet!
 
Hoj så länge! /Issakissa
 

Nya lägenheten - fjärde lyan

Mitt och Milos sovrum
Kök
Vardagsrum
 
 

27.02.2014

 
Häääj! 
 
Jag lever! Trodde ni inte va? Varit borta ett tag, vart väl att lilla bloggen glömdes bort. Men pallar inte tjöta om det, sen jag senast skrev har jag hunnit tagit en sväng till Sverige, haft svenskar på besök på ön, fått hem min älskade man och hittat en ny lägenhet som jag flyttar in i nu i slutet av veckan.
 
Veckan i Sverige va underbar, helt perfekt! Överraskade alla hemma med att dyka upp och hade en vecka fylld med bara massa skoj. Överraskade alla, hälsade på skolan och pysslade med gamla filmrullar, umgick med dom jag gillar mest och shoppade. Kunde inte haft en bättre vecka i Sverige! En sak bara... FY I HELVETE va kallt det va (!!!) Ville börja gråta när jag klev av planet i Sverige, så glad att jag slapp snö och kallt den här vintern.
 
Min man har ju även kommit tillbaks till lilla ön. Han landade på ön den 14e februari, romantisk som han är, haha. Och romantisk som jag är så överraskade jag honom med att stå och vänta på honom på flygplatsen. Sen han kommit tillbaka så har alla veckor känns jävligt luddiga och nästan som en massa semester, kanske för att jag skippat gymmet sen han kom och hittat på annat på dagarna. Glad är jag iaf över att han är tillbaka!
 
Sen sist så ska jag ju även flytta! Och inte bara flytta utan till och med bli sambo med favoritkillen. Vi ska flytta ihop med två av hans/våra kompisar. Få ett stort och fräsch sovrum med badrum i sovrummet, något folk ofta har fått höra mig skryta om! hehe. Det ska bli jättekul och även spännande, blir fjärde flytten på mindre ett år, så får se om jag blir kvar där eller om jag även flyr därifrån.
 
Ska försöka ta tag i lilla bloggen och skriva här lite oftare nu, ser ändå att jag har några tappra små läsare fortfarande!
 
Hoj så länge! /Issakissa
 
 

RSS 2.0