31.03.2014

 
Låg hemma från jobbet förra veckan och var sjuk, hade feber och mådde allmänt bajs. Nu har jag återhämtat mig från det och är tillbaks på jobbet från att ha haft helg.
 
I lördags var både jag och Milo lediga, sjukt ovanligt att Milo är ledig på en lördag med tanke på hans jobb men förra veckan vart det iaf lyxledigt. Så på lördagen så segade vi i sängen ett bra tag innan vi tog oss iväg och åt frukost, efter frukosten hade vi inget planerat för dagen så nånting var vi tvugna att hitta på. Och på senaste tiden har jag gnällt på Milo en del om att han är så jäkla tråkig och speciellt nu när vi inte har något internet hemma, nu när vi måste umgås och prata när vi väl är hemma så blir vi otrolig osociala så fort vi går och tar en fika på ett stället med gratis wifi. Så det han föreslog var att vi skulle gå till närmsta busshållsplats och sen hoppa på första bussen som kom, så det va de vi gjorde. Vi hoppades på att bussen mot Msida skulle komma och tur som vi hade så var det den som kom först. Så i lördags vart det en heldag i Msida, Maltas gamla huvudstad. Vi chillaxade på en parkbänk med världens utsikt, strosade runt i staden en stund och tog även en fika på ett jättemysigt ställe som även hade världens utsikt. Efter det strosade vi runt lite till och sen avslutades utflykten med att kolla solnedgången, efter det tog vi bussen hem. Vart kul omväxling från att annars gå och shoppa som jag brukar göra på mina lediga dagar, sen är det kul också hur man helt plöstligt kan känna sig som en turist på ön man bott på i snart 1 år!
 
Hoj så länge!  /Issakissa
 

24.03.2013

 
Orkar inte att helgen redan är över. Och när jag tänker efter så gjorde jag inte speciellt mycke vettigt under min lediga helg.
 
I fredags efter jobbet så gick jag i stort sett hem och slocknade. Milo hade gjort jättegod middag, så vi käkade lite och efter det skulle Milo sova några timmar innan han skulle iväg och jobba. Och med tanke på att vi inte har något internet i lägenheten så tänkte jag att jag lika gärna kunde gör honom sällis och slagga nån timme ("om jag kan somna" tänkte jag), såklart jag kan somna, varför trodde jag annat? Så vi somnade vid åtta och sen vaknade jag igen klockan tolv morgonen efter. Jag sov alltså i 16h i sträck. Hur det är möjligt? Ingen aning.
 
Min lördag är inte så mycket att prata om, var väl en av dom tråkigare dagarna tillsammans med mannen i min vardag. Fick iaf min favoritfrukost på Olé, vi tog även en fikapaus på The Compass och sen vart det lite men dyr shopping. Kvällen däremot vart en av dom roligare, jag och karro bestämde oss för att gå ut och som alltid så har jag alltid som roligast när jag går ut med karro. Typ såhär vart kvällen,
 
Kvällen börjar någonstans runt tolv, då hamnar man oftast på antingen Native eller Bacco. Igår vart det Bacco, vi beställde in två cider och två tequilla shots var. Med tiden så fylldes Bacco med mer och mer folk, tillslut stöter vi på en av mina kollegor som drar med oss till sitt bord. Där sitter min andra kollega och ett gäng folk. Vi hängde med dom ett tag, följer med karro som skulle ragga på den snygga bartendern, jag stannade ett tag och snackar med en snubbe som bott här i 4 år, låter helt sjukt länge för den här lilla ön. Folket vid bordet beställde in en shotbricka, sen blev det var sin B42, några svenskar vi känner kommer till Bacco, jag och karro dansar salsa på Native, går och raggar lite mer på bartendern, dansar i folkmassa på Shadows, gör premiär på qlick (vilket antagligen blir första och sista gången), tillbaks till Shadows där vi träffas Placedo the Salato, dansar massor och här är klockan helt plötsligt 5 och det är dags för bästa fyllepizzan, på vägen hem fick vi sällis av världen goaste göteborgare och en annan svensk, dom bjöd med oss på efterfest, men klok som jag är så tackade jag nej och gick hem.
 
PS. JAG HAR BOKAT FLYGBILJETTER HEM (!!!) ÅKER TILL SVERIGE 24e - 29e APRIL (!!!) DS.
 

20.03.2014

 
Efter tre dagar av alldeles för lite sömn och vätskebrist på grund av all alkohol så tog det på kroppen och till o med jag som är ung och pigg behövde vila. I tisdags efter jobbet så gick jag hem, somnade, vaknade för att göra veckans matlådor och sen slockna jag i sängen igen redan vid nio. Fick en dos av 12h sömn och måste säga att jag fortfarande kände mig trött sen när jag vaknade. 
 
Igår efter jobbet så mötte jag upp karro och vi satte oss på ett av mina favoritställen här på ön och bara snackade. Det var jättehärligt väder så kändes tråkigt att bara gå hem efter jobbet, och att jag kunde sitta i tjocktröja även fast klockan blev sent va ju underbart. Efter det gick jag hem och fick mig en hjärtattack, nånting som händer lite hela tiden är att milo bestämmer sig för att dra till med att skrämma skiten ur mig. Flera gånger har han hoppat fram från ingenstans och jag dör, skriker högt och får hjärtklappningar är tydligen otroligt roligt. Har blivit så sjukt lättskrämd på senaste tiden.
 
Jag och killarna kom iaf överens om en deal igår, om jag bakade Oreo-brownies till alla så städade killarna hela lägenheten, lät som rena vinsten i mina öron. Brownisarna vart succé och jag fick en städad lägenhet på köpet!
 
Imorgon är sista dagen av att ha jobbat 10 dagar i rad, efter det får jag äntligen min efterlängtade helg! Hoppas på att det är 20 grader och sol även då så att jag kan ligga på stranden!
 
Hoj så länge! /Issakissa

18.03.2014

 
Igår var det St. Patrick's day, någonting malteserna tydligen firar ordentligt. Jag och karro gick och funderade på varför malteser firar den här dagen, men fick förklarat av min malteskollega att det bara är en ursäkt för dom att dra till med fest, vilket jag inte klagar på! 
 
Först var det inte tanken att jag skulle ut, men när jag förstod vilken jävla fest det skulle bli så kunde man ju inte stanna hemma. När jag kom hem från jobbet så ser jag hela Spinola Bay täckt av ett folkhav. Bilden ovanför är gatan upp till lägenheten, var tvungen att ta en omväg för att kunna komma hem. Folk var fulla och glada, sprang runt med gröna hattar och hög musik dunkade bland folkmassan, och det här var redan klockan fem.
 
Kvällen vart lyckad, och det är helt underbart hur en måndag helt plötsligt förvandlades till en lördag x10. Är alldeles för bakis för att skriva klart det här inlägget, bestämt mig nu att det ska ta ett tag innan jag jobbar bakis igen, är fan segt att göra det tre dagar i rad.
 
Hoj så länge! /Issakissa

17.03.2014

 
Igår mötte jag upp karro efter hon slutat jobbet, tanken var att vi skulle ta en fika, men var förbi Native och sa hej till Milo innan och när jag då såg alla människor och hörde musiken så vart jag istället taggad på fest. Jag och karro gick snabbt förbi mig och bytte om, Karro fick se nya lägenheten och sen bar det av till bargatan. Helt sjukt hur mycket folk det var ute, hela Bacco var fylld och Bacco är inte ens så fullt på helgerna som det var igår! Man fick liksom en känsla av att det var fre/lör när det egentligen va söndag. Men söndagar för malteser är som svenskars lill-lördag på onsdagar. Vi satt på Native och drack var sin strawberry daiquiri, och Native har öns bästa strawberry daiquiris. Eye candy satt också några bord bort vilket gjorde det en hel del svårare för mig att hålla en konversation med karro!

Efter att Milo slutade jobbet så gick vi över till Bacco och hängde i folkmassan ett tag, men det vart hemgång rätt tidigt. Väl hemma hjälpte raggnings coacherna (jag och Milo) karro med hur hon skulle på bästa sätt haffa guzz, men då en speciell baguette. Vi la upp ett oslagbart upplägg som karro ska köra på nästa gång, kommer bli succé. Och måste säga att stunder som igår, att få umgås med de två bästa människorna på den här ön, sånna stunder är oslagbara!
 
Hoj så länge! /Issakissa
 
 

16.03.2014

 
Var ute och käkade med mina kollegor igår. Vi möttes upp vid åtta, jag var sen som vanligt, har faktiskt jobbat på min tidoptimism och blivit mycket bättre, men igår bevisades de bara att jag förmodligen är född tidsoptimism och kommer föralltid förbli tidsoptimist. Vi tog iaf bilen till Mellieha, det var också en upplevelse. Laura som körde satt och panikade bakom ratten och såg knappt igenom rutorna för att de va så dimmiga. Tur att jag satt i baksätet mellan två bredaxlade killar, var som ett säkerhetsbälte. När vi äntligen kom fram till restaurangen så märkte vi alla rätt snabbt att vi var en aningen underklädda jämfört med resten av gästerna. Det var en av maltas finare restauranger, och maten va så himla god!! Måste varit den dyraste och godaste maten på ön hittills.

Runt tolv åkte vi tillbaks till Paceville och bargatan. Vi började med piggelin-drinkar på Level 22 och slutade upp på redbullvodka på Bacco. Milo kom över senare runt 03 efte att ha slutat jobbet och hängde en stund o hälsade på mina kollegor, och klok som jag är så bestämde vi oss för att gå hem efter en stund eftersom jag skulle upp och jobba idag. På vägen hem vart det battle om vilken av min eller Milos pizza som var bäst, självklart vann team Isabel tillslut och sen decka jag på minuten jag la huvudet på kudden. 
 
Sen när jag vaknade vid 07 imorse och går ut i vardagsrummet så har festen för killarna inte slutat än, där satt ett gäng på 8 män och höll nån typ av konversation på en knackig engelska. Synd att jag skulle till jobbet, annars kanske man hade hakat. Idag efter jobbet ska jag möta upp karro en sväng och sen kommer Milo hem redan vid 10 så då blir det nog några avsnitt av Shameless.
 
Hoj så länge! /Issakissa

15.03.2014

 
Nu när vi inte har något internet hemma och killarna är och jobbar när jag kommer hem från jobbet så blir det ju att jag måste sysselsätta mig med något annat. Så, när jag inte har internet så bakar jag. Jag har bakat tre gånger den här veckan, misslyckade kanelbullar, underbara scones och igår ställde jag mig och gjorde tigerkaksmuffins. Sitter och googlar recept på jobbet och tänker att jag ska spendera kvällarna med att baka eller laga mat, men sen igår så insåg jag efter en halvtimme att det inte tar speciellt lång tid att slänga ihop ett par tigermuffins, vilket gjorde att jag stod där med ett gäng tigermuffin och hela tre timmar kvar innan jag kunde gå och lägga mig. Måste alltså uppgradera svårighetsnivån lite och ge mig på lite mer tidskrävande grejer!
 
Eller så ser vi bara till att skaffa internet och lite härligt väder ute så att jag slipper leka Leila bakar.
 

15.03.2014

 
Lördag denna vecka med, jobba denna lördag med. Stötte såklart på fullisar på vägen hem, dock inte lika härliga fullisar som förra helgen. När jag klev på bussen var bakre delen av bussen fylld med baguetter (folk från frankrike, tänkt ur resten själv). Och jävlar vad dom lät, tur att det var på franska och inte ryska, bussen fylldes alltså med ett högt surrande brus av de fulla baguetterna. Idag var även andra gången jag höll någon typ av konversation med en full och glad karro. Hon har ju turen att kunna gå ut på helgen som vanliga människor. Hon hade precis kommit hem från bargatan, och även den här gången var samtalsämnet Milo och hur underbar han är, fick nämligen höra det förra helgen också. Tur att jag och karro delar på allt, då även Milo till en viss gräns.
 
Ikväll ska jag ut och käka middag med jobbet, vi ska gå på en restaurang i Mellieha som ligger högst upp på ön, kollade på kartan och undrade om min kollegor va dumma i huvet, det ligger liksom högst upp på Malta, och vi bor nästan längst ner på ön. Men sen insåg jag att Malta är minimalt och att det egentligen bara tar 30 min med taxi från ena sidan ön till andra. Efter det är tanken att vi alla ska ut, får se hur länge jag följer med, jag ska ju upp och jobba 08 imorgon med, men ingen har dött av lite sömnbrist så vi får helt enkelt se.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 
 

14.03.2014

Just nu kan man väl säga att livet känns lagom kul. Vädret är fortfarande jättetråkigt, förjävla kallt och blåsigt! Går bara och längtar efter värmen, vill kunna börja ta förgivet att det är soligt och varmt varje dag, är trött på att ha på mig jeans nu.
Sen är situationen på jobbet mindre kul också, är inte alls nöjd med schemat vi har och får bara ångest över att tänka på hur det kommer vara under sommaren. Får se vad jag gör av det, vill ju trots allt egentligen bara dra härifrån så det här kanske är bra tillfället? Eller så är det som karro säger, bara tillfälligt. Känns iaf som att jag bara virrar runt just nu, händer liksom inge kul alls, vilket jag får panik av!
 
Hoj. /Issakissa

13.03.2014

Malta är som finast på morgonen. 
 

12.03.2014

Vart dags för lunch och det tog inte lång tid innan jag vart påmind om att det inte var jag som gjort matlådan.
Kunde inte låta bli att småskratta lite när jag öppnade matlådan, bara jag som skulle kunna gissa på att det var en kille som gjort min matlåda? 
Snäll som han är så erbjöd sig Milo igår att göra min matlåda när jag kom på alldeles försent att jag glömt göra den. Kommer ihåg att han frågade mig vad jag ville ha, och jag sa "överraska mig", vilket han helt klart gjorde. När jag öppnade låda idag så såg jag ris med ris och lite fiskpinnar, toppat med majs och oliver. Matlådan kanske inte ser så jäkla stor ut, men om man skulle hälla ut allt på en tallrik så skulle det bli ännu tydligare att han måttade efter sitt egna ögonmått. Men fiskpinnar var länge sen iaf!
Jag ska inte vara den som är den, bara det att han erbjöd sig att göra min matlåda så att jag kunde gå och lägga mig och slippa vara toktrött dagen efter är ju guldvärt, sen även att han för mestadels har hand om vår tvätt och städar o donar i sovrummet är ju bara ännu lyxigare. Så måste ändå rösta på att jag har världens bästa guy!♥
 
 

12.03.2014

 
Nu är helgen över, back to work. Helgen har väl varit lagom kul, har haft roligare, kunde varit värre. Utan att ens bli förvånad så hamnade jag i Sliema bland affärerna i måndags, började med att jag bara skulle byta en sak på Zara och slutade med shopping tills affärerna stängde. Fick med mig en vit blazer som jag velat ha sååå länge och två par shorts. Märker nu när jag är och shoppar att jag bara går och väntar på sommarn och värme. Köper inget som är tjockare än tunt, har flera gånger kollat på tjocktröjor men tillslut stoppat mig, "det är sommar snart". Sen att vädret verkar visa på något helt annat är ju en annan sak. Man märker att vintern är sen, det har varit fram och tillbaka, men det är inte förrens nu som vädret verkligen varit tråkigt. Det är monligt/blåsigt/kallt/regningt/ruggigt dagligen.
 
Bakade kanelbullar i måndags. Vart en total flopp, dom vart till och med så fula att dom inte ens förtjänade att hamna på bild. Har lärt mig till nästa gång att jag ska chilla med jästen eftersom degen helt klart kan smaka bara jäst, och sen också inte pensla bullarna med så mycket, bullarna smakade omelett med inslag av jäst och kanel. Inge bra sätt att imponera på killarna som aldrig smakat kanelbullar innan.
 
Har även förstått nu under mina lediga dagar att det inte kommer bli många lugna stunder framöver. När man bor med tre killar som jobbar som bartenders så ser våra liv en aningen annorlunda ut. Jag har ju då "ett vanligt jobb" som dom kallar det, jobbar inte senare än till 01 och sover när det är tänkt att man ska sova. Killarna däremot har nyligen käkat frukost då jag kommer hem från jobbet och går mot jobbet när jag går och lägger mig, sen någonstans runt 5 tiden kan jag förvänta mig att väckas av Milo som inte har talangen att smyga men kan somna om rätt snabbt, och det är om jag har tur, men annars väcks man av 6 pers(+) som klampar in och då är det helt plötsligt efterfest i vardagsrummet. Hände nämligen i måndags och tack o lov att jag inte jobbade dagen efter! Ska iaf gå och investera i ett par rejäla öronproppar idag efter jobbet.
 
Hoj så länge! /Issakissa

09.03.2014

Stod vid busshållsplatsen imorse och väntade på bussen, sådär lagom trött och bussen var dessutom försenad. Medan jag står och väntar på bussen så märker jag på en gång att det är lördag, här på Malta behöver man inte ens hålla koll på när det är helg, det märks så väl, fredagar och lördagar kryllar av folk som om Malta endast bestod av de kvadratkilometerna du befinner dig på, och söndagar är dödare än döden himself. Igår var det lördag vilket betyder fest för mer än hälften av Maltas befolkning, så imorse när jag står och väntar på bussen påväg till jobbet så var 85% av de människor jag ser fulla o glada, traskandes påväg hem från bargatan. Helt plötsligt kommer en kille fram till mig och börjar prata, han presenterade sig och frågade vart jag kom ifrån, standard frågan när man träffar någon här på Malta. "Vart kommer du ifrån?" och "Hur länge har du varit här?". Själv trodde jag han var engelsman med tanke på hans bra engelska/brytning, men såklart va han svensk.
 
Det roliga är att han är den andra charmiga skåningen vid namnet Marcus som jag träffar här på Malta, och att dom ser ut exakt likadant och skulle kunna vara bröder får mig att börja fundera hur många av denna art som finns.
 
Men härligt som det är på Malta så fick jag härligt sällskap medans jag väntade på bussen, och sen när bussen kom sa vi hejdå och förmodligen kommer vi stöta på varandra igen. Saker som det här, litet med charmigt, får mig att gilla livet här på ön.
 
Hoj så länge! /Issakissa

08.03.2014

 
 
Låt oss prata om den här burgaren jag tryckte i mig igår kväll. Sen jag flyttade ner har det blivit sällsynt för min mage att få ordentliga och varierande måltider, lever i stort sett på havregrynsgröt, tonfisk med majs o gurka, och sen äggmackor med varma koppen. Det är alltså standard frukost, lunch middag som jag får i mig dagligen. Vilket jag inte direkt klagar på, det gör egentligen bara att en middag som denna blir gudomlig. Rena lyxen! Burgaren var sjukt maffig och tror faktiskt att jag ska införa en tradition, att varannan månad gå till Hard Rock och förtära en burgare, blir liksom en refiller av goodiness varje månad som jag tror min mage kommer tacka mig för!
 
Efter jobbet mötte jag upp killarna som hade varit och storhandlat på Lidl, kul och se hur nöjda dom var för att dom varit ekonomiska och åkt till Lidl och storhandlat istället för att käka ute osv. Nu är iaf köket fyllt med mat, trevligt som omväxling. Så fort jag kom hem så började jag fixa mig för middagen på Hard Rock Café. Mötte upp Karro, Matilda och Tony, kul att träffa svennebesöket som jag inte träffat sen jag flyttade från Sverige. Efter middagen var det utgång för deras del, medan jag gick hem och la mig med världens matkoma/matbebis. Hann även säga hej till Milo snabbt innan han drog iväg till jobbet vid kl:22. Kändes skumt att jag gjorde mig klar för att sova, för att nästa morgon vakna tidigt och gå till jobbet, medan han gjorde sig i ordning för att gå iväg och jobba.
 
Ikväll kanske det blir utgång, borde ju egentligen inte eftersom jag vet hur jävla pisstrött jag kommer vara på söndag då jag ska upp och jobba vid åtta. Men antar att det kommer sluta med att jag intalar mig själv att "man dör inte av lite sömnbrist", och så kommer jag sminka på mig ett ansikte och går ut.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 

07.03.2014

 
Måste började med att mitt tokryck jag fick igår har lugnat sig, tror det var p.g.a. en trött tjej med en dålig start på dagen. Är fortfarande inte helt lugn i sinnet men det får jag nog bara lära mig att leva med.
 
Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av killarna ( - min kille), dom var i full gång att rigga filmmys med film och pizza. Vi hade vår första middag vid köksbordet (!), killarna med pizza och cola, jag med äggknäckemackor och varmakoppen. Tog inte lång tid innan italienaren började granska mitt knäckebrödspaket och fråga vad det var, sen droppar serben "Vänj dig, svenskar äter massvis med konstig mat". 
Efter maten blev det filmmys med filtar och te tills Milo kom hem. För italienaren var detta något nytt, han berättade att i sin gamla lägenhet var det fest i stort sett varje dag, och nu när han flyttat in med oss har han blivit en gamling som dricker te och kollar film. Förstår vad han menar med tanke på att han drog fram vodkaflaskan efter middagen och frågade om jag ville ha lite, haha. Tills när milo kom hem från jobbet så hade killarna dragit ihop middag nummer 2, kommer helt klart att bli fet om jag ska käka varje gång det lagas middag i det här huset. Vart iaf pasta carbonara à lá Milan (serben), gulligt när man ser en vuxen kille stå och laga mat tills när hans polare kommer hem från jobbet.
 
Ikväll ska jag ut och käka middag och sen kanske ta nån öl med Karro och hennes besök från Sweden. Vi ska till Hard Rock Café, enda sen Karro jobbade där så har vi snackat om att vi måste gå dit, så ikväll så smäller det. Är så sjukt taggad på en fet burgare med pommes!!
 
Hoj så länge! /Issakissa
 

06.03.2014

Har fått ryck. Man kan även kalla det rastlös och trött på vardagen. Vill vara ledig föralltid, vill ha varmt 365 dagar om året och kommer typ färga håret idag, typ ombre eller bara lite lite ljusare i topparna, beror på hur modig jag är när det väl gäller. Sitter och kollar på jobb på Platsbanken, att jobba som reseledare i Kroatien/Spanien/Vart som helst under sommaren låter inte helt fel. Vill typ bara packa min saker och dra. Eller kanske bara räcker med om jag byter jobb eller flyttar. Eller köper ett husdjur. 
 
Det ultimata vore om någon satte mig på en lagom stor ö, där det är varmt mer än svalt (kallt får det ens inte vara). Där jag inte behöver jobba och där jag bara kan sitta på något nice café (typ café Olé) och chillaxar hela dagarna, precis vid havet. Och nu när jag skriver allt det här så inser jag att det är i stort sett där jag är just nu, det enda som inte stämmer in är att jag måste jobba. Välkommen till verkligheten.
 
 

05.03.2014

Nu är helgen över, lika snabbt var den över som förra veckan. Spenderade måndagen med att slöa i sängen till sent på dagen vilket följdes upp av en gofrukost på Olé. Efter det åkte jag in till Sliema och strosa runt i affärer hela dagen. Fick med mig en del roliga grejer, bland annat lite kläder, luktagottljus, nya lakan och hudvårdsprodukter. Har tidigare inte känt något sug för att köpa inredningsgrejer, men nu när rummet är så fint i nya lyan och jag hoppas på att jag blir kvar ett tag så känns det kul att köpa små tjoffs till rummet. Har också packat upp alla mina saker nu och då även insett att jag behöver köpa minst 20 galjar till, trots att jag snodde tre av Milos. Fick höra av Milo att "du behöver ju inte hänga upp ALLA dina kläder", det han inte fattar är att jag redan vikt ihop mer än hälften av mina kläder som jag använder lite mindre ofta i små högar och de kläder jag nu vill hänga upp fint är de kläder jag använder typ hela tiden, det är alltså inte ALLA kläder, viktigt att pointera!
 
Skulle även ta min första dusch i nya lyan, kul förresten hur jag nu kan börja med massa "första gången", blir lite roligare så. Jag hade iaf taggat inför den här duschen, redan planerat i mitt lilla hjärnkontor hur skönt det skulle bli att ta en varm dusch efter att Milo gått till jobbet och jag skulle mysa ensam innan läggdags. Märker då när jag väl står i duschen att varmvatten inte är någonting vi har. Står ändå i 10 min och spolar på varmaste, fortfarande inge varmvatten. Då vill jag nästan börja gråta, står alltså där med kallvatten (inte ens jummet) och måste duscha håret eftersom det var flottigare än smör. Plågar mig själv med den här iskalla duschen och får tillslut en snilleblixt, kvällen innan så kommer jag ihåg att Milo mitt i natten ställer sig upp och stänger av en jobbig röd knapp som lös, den jobbiga röda knappen såg jag då var knappen till varmvattenberedaren, det stod även Water heater under knappen så där började jag ju undra lite vad killen tänkte med. I stunden hade jag lust att låta den där jävla knappen vara av så att när Milo sen kom hem från jobbet och skulle ta en dusch så skulle han få känna på kalldusch, men snäll tjej som jag är så lät jag bli.
 
Har börjat med att jobba morgon nu och kommer göra det hela Mars så är i stort sett levande död just nu, har inte varit vaken såhär tidigt på minst en månad. Får se om jag överlever detta.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 
 
 
 

02.03.2014

Vaknade upp i nya lägenheten idag, har även lämnat nycklarna till den gamla lägenheten så nu har jag officiellt flyttat, för fjärde gången på mindre än ett år! Men jag ser faktiskt inte det som något dåligt, är rätt kul att byta lya och få lite nytt och fräsht. Men nu hoppas jag såklart på att jag trivs i nya lägenheten och med killarna så att jag slipper fly ytterligare en gång. Men det bör jag göra, lägenheten är verkligen hur fin och fräsch som helst. Det är högt i tak, ljust och lägenheten är modernt inredd "à la Malta style".
 
Efter att ha sett en hel del olika lägenheter så har jag märkt att det finns två typer av lägenheter här på Malta. Ena är den maltesiska lägenheten som är lite gammal och sunkig med klinkersgolv, värmeljus används istället för lampor och luktar nån blandning av mat o rök gör dom också. Den andra sorten är den så kallade modern à la malta style, mer moderna lägenheterna som alla vi icke-malteser bor i, klinkergolv där med, trägolv om det är riktigt lyxigt, sen vita väggar, samma "IKEA" möbler överallt och en lång tunn korridor.
 
Så nu när jag har ett nytt rum så finns det en hel del att pyssla med, måste packa upp alla mina saker, som helt klart har blivit fler sen jag kom hit för 9 månader sen. Man tänker ju inte på att man hela tiden köper på sig saker, när jag först kom hit hade jag hela mitt liv i två resväskor, idag har jag hela mitt liv i två resväskor + 8 stora papperspåsar. Sen finns det ju också mycke småsaker som vi måste köpa till rummet, så det ska jag spendera min helg med! Och äta gofrukostar på Olé såklart, inget jag missar! Tur att Malta är så litet så att vi fortfarande bara bor några minuter därifrån!
 
Ska fortsätta jobba nu så att jag får åka hem sen och krama på millepille.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 
 

01.03.2014

 
Bilderna sammanfattar kvällen rätt så bra, en underbart stökig kväll med alldeles för mycket sprit.
 
Efter jobbet tog vi taxin in till Paceville och plockade även upp min partner in crime på vägen, karro såklart! Vi åkte till Level 22 som är en av Maltas "finare" ställen, aldrig varit där tidigare och måste säga att stället va helt okej. Klubben ligger högst upp i Maltas högsta byggnad, alltså våning 22, och utsikten va otrolig, man såg nästan hela Malta därifrån. Jobbet hade bokat vip-bord så det vart ju som en öppen bar, helt sjuk hur mycket sprit som beställs in av killarna på jobbet, kan ju gissa på att mer än halva min lön skulle ryka om jag var den som betalade. Runt tre tiden fortsatte kvällen till ett annat vip-bord på Hugo's, ännu mer sprit, men vi drog därifrån rätt snabbt. Har lärt mig sen jag kom till Malta att det bara är de så kallade bajsnödiga människorna som hänger på vip'n. Fula/Tjocka killar i kostym med mycket pengar och tjejer i tighta klänningar och höga klackar ålandes runt killarna, inget som lockar mig och Karro.
 
Kvällen slutade med att vi tappade bort umgänget, yra runt överallt, käkade världens bästa fyllekäks pizza, fortsatte med lite efterfest hos mig med lysrör, sång och hög musik, och hamnade sen i säng runt sex på morgonen. 
 
Att vaknade upp imorse och inse att det var dags att flytta till nya lägenheten var mindre kul. Nu är iaf allt flyttat och efter snabbtitten idag så tror jag att jag kommer trivas utmärkt.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 

RSS 2.0