19.01.2014

Hej hopp!
 
Händer inte så mycket just nu, därför det inte blir mycket i bloggen. Det är schemabyte på jobbet den här veckan så egentligen skulle jag ju vara ledig nu på måndag o tisdag, men nu blir det att jag jobbar fram tills fredag och är ledig i helgen istället. Blir 10 arbetsdagar i rad men även min första lediga helg på ett halv år!
 
Idag när jag stod och väntade på bussen till jobbet så såg jag ett par som badade förmodligen efter en natt på bargatan, det är vanligare att man ser folk bada längst strandpromenade då solen går upp på sommaren. Men för oss turister är mitten av Januari typ som sommar. Malteserna kollade på dom som om dom vore dumma i huvudet, men dom va helt klart fulla och glada på livet för att bry sig. Gjorde mig faktiskt på bättre humör, att se två fulla idioter bada mitt i vintern!
 
Blev även diagnostiserad med narkolepsi på jobbet idag av min kollega. Vet inte hur seriöst jag ska ta det, gissar mer på att jag har en stor kärlek till att sova och att jag kan somna i stort sett vart som helst när som helst ser jag bara som otrolig tur, då skippar jag sömnbrist och har ett problem mindre i livet! 
 
Nu ska jag iväg till gymmet och lyfta skort med sparvarmarna jag bär runt på!

Hoj så länge! /Issakissa

17.01.2014


Älskar malta på morgonen!

11.01.2014 - Lördag

 
Hade väl tänkt att dra mig kort när det kommer till gårddagen. Det vart utgång för mig del, till vårt kära Paceville. Började på Bacco, fortsatte på Bacco och avslutades på Bacco, vart alltså häng på Bacco hela kvällen. Började även med två svenskar, alltså jag och frida, sen slutade det med alla svenskar samlade på Bacco. Men jag hade kul trots det otroligt låga alkoholintaget, två öl på hela kvällen (Mvh ansvarsfull tjej!), dom tre andra jag hängde med festade på deras 48 shots som dom beställde in, farligt med dom där shotbrickorna alltså. Eftersom jag började jobba klockan 08 morgonen efter så vart det hemgång någonstans runt tre tiden, mest för att få hem min kära och otroligt fulla vän Frida (observera att hon va en av mina vänner som kalasa på alla dessa shots). Fick väl ändå tre timmars sömn och sen var det upp och hoppa till jobbet.
 
Alex på jobbet frågade om jag ville med ut ikväll, paceville, igen, supa eller inte? Får se hur det slutar, just nu känner jag bara för att tokdecka i sängen.
 

10.01.2014

Hey folks! Finns inte mycket att skriva in den här bloggen för tillfället. Senaste veckan har bestått av att jobba, äta, gymma, sova och sen repeat på det. Har börjat följa ett ordentligt träningsschema nu i hopp om att kuna omvandla mina sparvarmar till lite mer än bara senor och ben. 
 
Annars då, har ju börjat jobba morgonpass nu. Skööööönt! Men försov mig här om dagen och vaknade kl.08 när jag börjar och ska sitta småsvettig på kontoret efter att ha gått upp för mördarbacken. Fick lite skäll från Philip, "det är inte acceptabelt", den meningen fick jag höra, och vet inte varför men just den mening biter på mig nå jävulskt. Låter som himla allvarligt, annars ska man acceptera allt möjligt, alla konstiga människor på denna jord och att du måste gå och jobba fem dagar i veckan för att kunna överleva. Men just det att jag var trött och försov mig den här morgonen kunde dom inte acceptera, näMenOkej. 
 
En kul grej också, min malteskollega på jobbet satt och nös oavbrutet, helt utan att överdriva, i två timmar idag. Först trodde jag att han blivit förkyld, men va fortfarande lite skeptisk eftersom han gick från att vara helt vanlig på morgonen till att efter ett toabesök komma tillbaks i rummet och började toknysa. Men jag satt ändå och andades så lite som möjligt för att slippa få i mig några baskilusker. Men efter en timmes oavbrutet nysande så frågade jag vad fan han höll på med, då berättade han att det här händer ibland när han rör sin näsa. Vänta va? rör din näsa? Ah okej, inte konstigt alls...
 
Nu ska jag snart iväg till gymmet, skutta bort lite fett och lyfta lite skrot med benen.
 
Hoj så länge! /Issakissa

07.01.2014

 
Lite bilder från förra veckan, 
 
första bilden: Nyårsafton! Den stora dagen som alla pratar om, och självklart va jag och karro snyggast på ön! Bilden är tagen innan allt kalasande började, därför vi ser så pigga och fräsha ut!
 
andra bilden: Dagen efter nyårsafton! Den bilden beskriver ungefär en fjärdedel av hur jävla pissäckeldåligt jag mådde den dagen. Dog bakisdöden och ville bara sjunka under jorden. Och att sitta på jobbet dagen då man mår som sämst gör inte upplevelsen mycket bättre...
 
tredje bilden: Jag och en av mina favoritfilurer! Spenderade hela veckan med den här pågen innan han åkte hem, och nu kommer jag inte få se honom på 2 månader. Att jag klängde och ville ta massa bilder när han va mitt uppe med att boka viktiga saker va nog inte så uppskattat, hehHEhEhH.
 
fjärde bilden: Middag ute! I lördags var vi och åt på en indisk restaurang. Jag åt Tikka Masala och nanbröd, så jääävla gott! Milo beställe in något som skulle vara medium starkt, såklart va det medium starkt enligt indierna som har en helt annan nivå på vad som är starkt och inte, så milo fick svettas lite haha. Bra nu när jag vet vart man hittar bra indienkäk, har saknat bra take-away mat!
 

06.01.2014 (!!)

Mina fänz samt stalkers, det är nu år 2014!! Och helt ärligt så måste jag säga att det känns mycket konstigare att säga 2014 än att skriva det. Det brukar ju alltid ta fram till februari innan man greppat att sista siffran i året har ändrats. 
 
Min nyårsafton vart iaf mycket bättre än förväntat! Och också kanske för att jag faktiskt inte hade några förväntingar på kvällen. Hängde med karro hela dagen och kollade runt lite i affärer, sen efter det gick vi och köpte kalasdricka. Och det är en sak som jag bara måste sticka in, det här året fyller jag systembolagetmyndig (!!) Fyller alltså 20 år för alla nötter som inte fatta vad jag menade. MEN, det kommer ju inte alls vara lika speciellt för mig, jag har kunnat gå till affären och köpa dricka det senaste halv året. Och märkte verkligen på nyår när vi skulle köpa dricka att det inte alls va lika spännande som det var när man drack äckligt smuggelvin när man va 17. Så det jag menar är att nu när jag väl fyller 20 och kan gå på systemet hemma så kommer det förmodligen inte alls kännas lika kul.
 
Iaf, tillbaks till nyårsafton! Jag och karro förade och fixade oss hos mig, sen mötte vi upp Milo, Frida och Linda och kollade på fyverkeriena vid vattnet. Tyvärr va det jävligt snålt med fyverkerier, men fick mina nyårskyssar (uppmärksamma att jag skriver i plural) och inte långt efter tog vi taxi till bargatan. Där var i stort sett alla på hela ön, älskade det, kändes som i somras när bargatan var fylld varje kväll! Sprang fram och tillbaks bland alla olika ställen, drack allt från himmel och jord, dansade massor och hängde även med bra människor hela kvällen. 
 
Det var väl sen när baksmällan kom som det roliga tog slut. Gick nämligen direkt från bargatan till jobbet som började klockan åtta på morgonen. Och jag dog bokstavligen talat bakisdöden, första dagen på det nya året var det förjävligaste och det tog hela två dagar förrens jag vart människa igen. Fyfan. Så som alltid funderar jag på att bli nykterist! Ha ha Ah´ha.
 
Idag är jag ledig, var och sa hejdå till Millepille på flygplatsen imorse, han får jag se igen om 2 månader. Nu har jag planer på att slöa i sängen hela dagen och äta pizza till middag eftersom kylen är dom och jag är lat.
 
Hoj så länge! /Issakissa

RSS 2.0