26.07.2013

Hej från en trött tjej, har vaknat för inte alls för längsen och undrar fortfarande över hur jag kunde vakna så tidigt (tidigt för att ha jobbat till 03 och somnat vid fyra). Men när jag tänker efter är det inte så konstigt, klart man vaknar när ens roomie ställer sig och går loss på gitarren så det ekar i hela lägenheten.
 
Annars så rullar livet på även på denna lilla ö. Man känner hur det blir allt varmare och varmare, tror vi har runt 35+ dagligen. Mindre mysigt när man ska sova och vaknar upp dyngblöt varje morgon. Och jobbet går bra det med, har jobbat hela veckan från 20 - 03. Idag börjar jag en timme tidigare, ättebra enligt min kollega, eftersom jag då tjänar mer pengar. Haha, mer pengar... kan nog skrapa ihop lika mycket genom att leta borttappade mynt på gatan. Men nu ska vi inte vara sånna, är glad att jag ens har ett jobb och ändå trivs så pass bra!
 
Vi, eller jag för tillfället håller på att leta efter nytt boende för mig och karro. Vi måste ju ut ur lägenheten om lite mindre än två veckor. Och OJ om det hade varit lika lätt i sverige som det är här. Satte på datorn imorse, fem minuter senare pratar jag med en som har ett rum att hyra ut för nästan inga pengar alls, jättecentralt. Så får se hur det slutar! Ifall vi inte hittar nått så får vi väll i värsta fall sova på klipporna, duscha i havet och gömma vårt bagage i kattparken. Hoj!
 
/Issakissa

23.07.2013

Gott folk, jag kommer med goda nyheter! Inte bara en utan två!
 
Först är min förkylning nästan borta, nu är det bara slemhostan som ligger kvar och trycker, men energin är näst intill återställd och jag klarade även av att jobba igår kväll. Och som en fin belöning för mina två sjukdagar under helgen så kommer jag inte ha någon dag ledig denna veckan utan jobba från 20 - 03 sju dagar denna vecka, alltså hela fucking veckan (!!!), men tack och lov för de lätt tillgängliga lyckopillrerna här nere så att man orkar med veckan. Den här nyheten va jävlig mild och mest som en uppvärmning för er.... här är de lite mer saftiga nyheterna.
 
Moi myself har två arbetsintervjuer nästa vecka! Yes du hörde rätt, båda intervjuerna är för kundsupportjobb. Så det ska jag rocka nästa vecka, ser jag fram emot! Sen får vi ju inte glömma att jag även var på en intervju igår för ett receptionstjobb. Så jobbfronten rullar på, det här kommern nog bli bra.
 
Hoj så länge! / Issakissa

20.07.2013

Fint. har åkt på en förkylning, en härlig mix av en vecka med många timmars arbete, svettningar som en sumobrottare och sen lite kyla på det har bidragit med en svullen hals, hosta, en jättehjärna och en näsa som konstant rinner. Av ren reflex när jag är sjuk är att göra en kopp te, jävla dum idé. Svettas nu ännu mer och vet inte vart jag ska ta vägen, det enda som hjälper är att ligga på vardagsrumsmattan.
 
Annars så har första veckan på jobbet gått bra, jobbat kvällspasset med stängning hela veckan, så har börjat vid åtta på kvällen och slutat runt tre på natten, det är jag och fyllona som knatar hem tillsammans varje natt, känns fint. Och varje kväll måste jag passera bargatan för att komma hem, och det är sjukt hur ocharmig bargatan är när man själv är nykter klockan tre på natten och ser alla andra drägga runt, en upplevelse i sig!

Men eftersom jag är sjuk så blir det inge jobb för min del ikväll, så idag ska jag bara ta hand om mig själv. Och första steget på denna kur, är att lägga sig på klipporna, i solen, med en bra podcast och inte röra sig så lite så möjligt! Så ska väl gå och ta hand om mig själv nu då!
 
Hoj så länge! / Issakissa

16.07.2013

Gått och dragit runt i lite mer än en månad nu. Vaknat när jag känt för det, gjort det jag känt för, legat på klipporna på dagen, festat på kvällen. Är kul i början, en månad var ganska lagom tid för mig, men sen blir det lite segt.
 
SÅ!  jag har nu ändrat på det. Jag har nämligen blivit med jobb! Jobbade första dagen igår, på ett typ utecafé liknande ställe, serveras mat/glass och drickor. Dom jag jobbar med är jättetrevliga och det känns grymt, jobbar även ikväll. Jobbade kvällspass igår, och stället ligger precis nedanför bargatan i Paceville, så ett antal fyllon stötte man på under kvällen som glidigt ner från bargatan för lite fyllekäk. Får se hur det går, men nu är det iaf slutchillat för min del!
 
Karro har också lite jobb på G så det känns kuuuuuult.

Bilder

14.07.2013

Fick skäll idag för den dåliga uppdatering, men datorn är ingen stor prio här för min del. Den är väldigt sällan på, vilket leder till att jag heller inte skriver här.
 
Sen jag senast skrev har det självklart hänt en del. Jag har hängt en hel del med Serbo dom senaste dagarna. Det har badats och solats vid klipporna, fikats, och blev även en runda i affärer för några dagar sen. Blir mycket att glida runt på dagarna och kalas på kvällen, så jag har det bra, klagar inte. Man börjar också känna att det blir allt varmare på lilla ön, även det gilla's, från min sida iaf! haha.
 
Jag har även fått smaka på min värsta bakfylla någonsin! Utekvällen dagen innan var bra, träffade på härligt folk ute och hängde med dom, drack mängder öl, tappade bort ett fyllo och gick hem då folk gick till jobbet. Som sagt, en bra utekväll, men om jag visste vad som väntade dagen efter så skulle jag utan tvekan stannat hemma. Det var det jävligaste jag vart med om, vaknar för upp och går till kylen för att dricka vatten, då visar det sig att vi inte har något drickbart hemma. Hittade tillslut några isbitar jag började knapra på. Och efter att jag fått i mig lite vatten och någon dyr jävla importglass så somnade jag gott på vardagsrumsmattan, därifrån förflyttade jag mig till sängen, från sängen till soffan, sen tillbaks till sängen och därefter var klockan 11 på kvällen. Efter att ha sovit bort hela dagen så var jag levande död i typ 2h tills jag deckade igen och sov till nästa morgon. Jag var så jävla trött och hade även en äcklig huvudvärk som ilade in i varenda hjärncell.
 
Söndagen har spenderats med att vaknade alldeles för sent, städa lägenheten och nu ska jag sätta mig och kolla lite efter jobb. Vi byter nämligen rum om tre dagar till en av killarnas rum, eftersom han åkt till Sverige på semester nu, så det har behövt städas och fixas en del innan Catie kommer hem. Nu är det gjort och jag och karro ska nog ut på en kvällspromand lite senare ikväll. Gos.
 
Hoj så länge. /Issakissa
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

07.07.2013

Vaknade runt 12 tiden idag efter att haft en lång kväll/natt spenderandes med min dator. Sen vi kom hit har jag inte alls andvänt datorn på samma sätt man gör hemma i Sverige. Där levde jag med den dagligen, den var en del av min vardag.. här används den som en dator ska användas. För att kolla sin mejl och lite hemsidor och inge mer. Såå, kände att det var okej att jag spenderade hela min kväll plus morgonen där på till att hänga med datorn.

Man kan ju också undra varför vi ens satt hemma igår med tanke på att det var lördag. I sverige skulle det förmodligen ses som en skandal, men här funkar det inte riktigt så... alla dagar här är lördag. Såå vi räknade det som en söndag med tanke på att vi har varit ute varje kväll den här veckan och kände att även vi behövede vila från alkohol, dans och håriga malteser i PV ibland.

Idag är det söndag och den ska förmodligen spenderas på klipporna, i solen, med våra nyfunna temporära svennebanan kompisar. Och ikväll ska vi även lyxa till det med en burk tonfisk, så känner på mig att det här kommer bli en bra dag! 

Från senaste dagarna

 

05.07.2013

Vilken dag det är, och hu mycket klockan är, är två saker man helt tappat kollen på här nere. Har hänt så många gånger att Karro hoppat över en dag eller backat tillbaks två dagar, så tur att mobilerna håller koll på det!
 
Idag är det fredag(?)... Vaknade upp för ett tag sen av att killarna sprängde högtalarna med film. Men sen jag senast skrev har det förstås hänt en del grejer. Som bilderna innan visar så gjorde jag och M en lite utflykt till Mellieha Bay i tisdags. Tar ca 50 min med buss, men det va värt det. Har faktiskt saknat lite känslan av att gå på sandstränder, eftersom det bara är klippor här. Så det var en heldags utflykt, jättemysigt, så det måste göras om!
 
I onsdags var jag ute och delade ut mitt CV till restauranger, café och glassbarer. Gick mot Sliema hållet och till ställen där längst strandpromenade, så nästa vecka tar jag mig till Valletta någon dag och även in mot St. Julians och Paceville! Så håller tummarna på att kanske någon av alla nappar. Återstår att se.
 
Bortsett från det har vi såklart underhållit oss med att på dagtid hänga på klipporna med trevligt folk och på kvällarna hänger vi med ännu mer trevligt folk vid bargatan. Så vi lever och har det bra, klagar inte en sekund!
 
/ Issakissa
 
 
 
 
 

Mellieha Bay

 

 

01.07.2013

Jag förstår inte vad jag göra för fel!?! Blir tokig. Kom precis hem efter att ha varit ute en sväng, steg nämligen upp tidigt imorse för att hinna gå till butiken där man kan skriva ut CV osv. Skriv ut ca 20 styckna redan i lördags, men då kände jag efteråt att jag inte vart nöjd med bilden så tog en ny och gick dit imorse för att printa nya, när jag kommer hem märker jag en massa fel, ord har satts ihop och bilden vart tok för mörk. Så det blir bara att glida förbi där i eftermiddag med och se till att få det rätt! Kommer snart har lagt ut 100 spänn för mina cv'n, bäst för dom att någon anställer mig nu efter allt slit. Blir så trött!!

/ mindre pigg issakissa

RSS 2.0