26.07.2014

Hej mamma och ni andra som läser,
 
Jag mår bra och lever, vaknade upp för inte så länge sen (OSB!!  kl.15.30 OBS!!), var ute igår med Amanda och hennes svennebesök som är här. Vi började med bra musik och roliga öl-lekar hos Amanda sen tog vi taxi till bargatan. Det var kul att vara med folk som inte bor här eftersom jag märkte att kvällen vart helt annorlunda från vad en utekväll brukar se ut, sen att jag va med världens härligaste människor vart ju bara ännu bättre. Vi shottade på baccos, fuldansa på Nordic, killarna tävlade i styrketävlign (ni vet en såndär maskin där en boll åker ner och så ska man tävla i vem som slår hårdast), så himla kul och se fulla killar vilja bevisa sin manlighet genom att slå hårt, lovade iaf att jag skulle bjuda vinnaren på en drink och det slutade med att vi hamna på Hugo´s terrace där jag skulle bevisa för en av killarna att en Gin o tonic innehåller gurka, blev att jag fick specialbeställa en Gin o Tonic med gurka av min roomie som jobbade i baren. Efter mycket springandes upp o ner bland alla olika ställen så hamnade vi på Fuegos och dansade salsa tills klockan 7 på morgonen, så jääävla kul! Går inte annat än att skratta när folk bjuder upp till dans och när dom sen insett vilket jävla misstag dom gjort, dansar som ett stelt träd.
 
Hade en jättekul kväll igår och idag ska jag snart iväg och kolla på ett rum att hyra hos två spanska tjejer, får se hur det slutar men det blir nog bra!
 
Hoj så länge! /Issakissa

18.07.2014

 
Snart är veckan äntligen slut!! Vet inte varför men känner alltid en känsla av att jag vill att dagarna bara ska gå, försvinna, tagga långt. Brukar alltid bli så när det finns saker att se fram emot, vilket det gör just nu, så har lite svårt att faktiskt njuta av min vardag och ta vara på sommarn. Men i helgen kanske det blir utgång med en kollega och sen kommer även Milos kompisar på besök på söndag. Milo bad mig vara hemma när de kommer, eftersom att han kommer jobba, vilket gör mig väldigt nervös. Men smart som jag är har jag planerat på att så fort de kommer, lämna alla väskor i lägenheten och sen dra till Milos jobb och sitta där hela dagen och supa tills han slutar! Så himla smart jag äääär!
 
I veckan har jag också unnat mig själv shopping, köpte massa vita grejer, tror det är för att jag insett nu att även fast svarta plagg är cpsnygga så går inte det i 35 graders värme. Så nu är jag inne på världens nästsnyggaste färg, vit. Har också insett att det är lättare att spendera pengar än tjäna ihiop dom, vilket bekymrar mig lite.
 
Nu ska jag sminka ansiktet och sen dra för mer shopping, farligt det där när man får mersmak för något som inte är gratis. Ska också svänga förbi Milos jobb och spana in nya frillan han skaffa, det är inte så att jag aldrig har sett Milo nyklippt men igår när jag kom hem från jobbet berättade Italienaren att han även köpt en speciell hårborste för €20, så jag vill ju se vad för slags frilla frisören har lurat på honom.
 
Hoj så länge! /Issakissa

14.07.2014

 
I helgen vart det utgång på lördagen. Vanligtvis brukar man gå ut runt midnatt men den här gången samlades vi ett gäng på Native redan vid 7-tiden, vilket resulterade i otroligt många drinkar eftersom att det är happy hour vid den tiden. Det slutade med att hela bordet var fyllt av drinkar och i slutet skämdes man nästan lite eftersom det helt klart måste sett ut som vi var alkoholister, stackars Milo som var tvungen att springa fram och tillbaka med allt vi beställde. Vart en helt okej kul kväll ändå, men den jävla fotbollen förstörde, vart man än gick så satt folk och kollade på matchen.
 
Söndag vart en slappisdag tillsammans med Milo, favoritfrukost på Olé och sen bara slöa i soffan. Sen att jag fick reda på att min finaste syster kommer hit i Augusti gjorde ju bara livet ännu lite finare. Kommer bli fullt hus ett tag framöver nu, tre kompisar till Milo kommer, sen familj till Milan och sen Pau. Härligt ändå med fullt hus!
 
Hoj så länge! /Issakissa

11.07.2014

 
Igår var det en bra dag. Det va fredag vilket betyder helg och ledigt, det betydde också after work med jobbet för min del. Vi va ett gäng och alla slutade vid kl.17, så chefen föreslog en aw så efter jobbet tog vi oss till Medasia och det slutade upp med långbord och att vi beställde in minst 40 drinkar, tackar valfri gud för happy hour. 

Tyvärr va jag tvungen att lämna det roliga redan vid sju tiden för att åka hem innan det va dags att åka vidare till flygplatsen, tyvärr var det inte min tur att åka flygplan men det va min tur att hämta upp min favorit kille. Han va hemma på besök i 2 veckor och nu är han äntligen hemma igen. Nu är allt som det ska, som vanligt, och jag mår bra igen!
 
Har helg nu vilket känns så jävla skönt, det är kul också nu när jag börjat ha helg och ledigt när det faktiskt är helg. Tidigare har måndagar kunnat vara min helg lika väl som torsdagar, men nu är lördag och söndag helg för mig som en vanlig människa som mina roomies säger, dom tycker jag är en vanlig människa som har ett vanligt 8 till 5 jobb. Så nu har jag faktiskt känslan av en stabil vardag, vilket känns så obekant för mig eftersom jag levt ett år med en "mañana mañana" feeling. Men tror jag gillar det lite ändå.
 
Tyvärr har vädret inte varit nå vidare de senaste dagarna, så planerna på att glida till stranden måste ändras. Ska kolla bankkontot och se ifall lite shopping tillåtas kanske. Ikväll blir det iaf middag, öl och billjard med fina människor sen hemgång med min pojk efter han slutat jobbet.
 
Hoj så länge! /Issakissa
 

Champagne wars 2014

 

04.07.2014

Några av alla miljoner bilder från Champagne Wars 2014.

Fint och se att några få tappra fortfarande kikar in här, anledningen till att det vart lite skrivet här är för att min dator har dött, och då menar jag dött för alltid, tror jag inte kommer få mycket liv i den datorn igen. Den andra datorn jag brukar använda mig av ibland är ute på vift i annat land. 

Men mycket har hänt sen jag senast skrev, båda bra och mindre roliga saker. Får ta tag i den här stackars lilla bloggen när datorn kommer tillbaks hem nästa fredag. Håll ut så länge! 
 
Jag mår bra iaf, känns som jag mest jobbar, sover och ligger på stranden. Inget man kan klaga på antar jag.
 
Hoj så länge! /Issakissa

RSS 2.0