29.06.2013

Först måste jag påpeka att det är sjukt att jag och karro har varit här i ca tre veckor. Samtidigt är det ju självklart att vi har varit det, vi har ju bott här föralltid, känns det som iaf!

Gårdagen vart lugn, eftersom både jag och karro kändes oss lite sega så vart det hemma häng för det mesta. På dagen lirades det Wii med killarna och på kvällen blev det även sällskapsspel, en bra fredag enligt mig. Kul också när man spelar med två som tror att det är på liv och död, blev ett jävla liv vid bordet! Kvällen avslutades med en kvällspromenader.

Idag gick vi duktigt upp vid 10 tiden för att gå och printa ut CV. Nu är det gjort och på måndag blir det att glida runt och marknadsföra sig själv! Vi har även inte haft något vatten i lägenheten så att duscha har inte varit ett alternativ. Så sitter nu med fem dagars smutsigt hår och det lever nu i stort sett sitt egna lilla liv, vi har döpt den till Henry! Men som tur är finns det fina människor på denna lilla ö så en dusch är fixad och idag ska Henry dö!

/ Issakissa

28.06.2013

Både jag och Karro har åkt på någon typ av ontihalsen grej. Karro har iofs känt sig hängig i några dagar nu och det verkar inte bli bättre heller. Så tänkte glida förbi något apotek och be om någon kuckelimuck medicin!
 
Så det här komma vara en väldigt effektiv dag. Jag ska snart glida iväg och köpa en ny mobil som jag kan ha mitt malta nummer i. (Eftersom den jag fick med mig är någon jäkla samsung skit mobil som stänger av sig själv!!) Känns midre kul att lägga pengar på det, betyder att jag kommer behöva vara utan mat i fyra dagar, men antar att det är smällen man får ta som fattig arbetslös. Efter det ska jag förbi apoteket åt min sjuka fru och sen även leta reda på ett internet café eller liknande för att skriva ut CV.
 
Efter idag förtjänar jag fan någonting stort, typ en glass!
/Issakissa
 

Isle of MTV

´Välkommen till våra hoods


 

25.06.2013

Hej hopp!

En aningen dålig uppdatering kan jag erkänna med det har sina anledningar, vi har helt enkelt haft fullt upp med att ligga på klipporna, läsa våra böcker och sitta ute på kvällarna och kolla på solnedgången, that's why!

Midsommar har även passerat sen jag senast uppdaterade bloggen. Har tagit ett tag att återhämta sig från det men nu äntligen är jag människa igen! Midsommar va bra, snarare jättebra! Killarna vi bor med frågade om vi ville hänga med dom och deras kompisar, så vi hängde på. Kvällen började med grillning och trevligt folk på klipporna och slutade på bargatan efter ett antal shotbrickor och dans på Hugos. Oroa er inte, Hugo är ingen någon 30+'are som bjöd på massa shots utan det är ett ställe här som är väldigt trevligt! Sen självklart vad vore inte midsommar utan kärleksbråk, så det skippar dom inte här heller på ön! Kom i säng vid nio på morgonen och dagen efter var jag i stort sett levande död!

Annars då... Jag har införskaffat ett par otroligt fula flipflops, det står Malta över hela flippfloppen, ifall jag skulle glömma bort vart jag är liksom. Och i söndags drack jag även mitt första kaffe sen jag kom till ön, smakade väl lite som att dom serverade te fast med en toutch av kaffe. Så någon dag blir det väl att gå till den Svenska butiken här på ön och införskaffa ordentligt svennekaffe!

På jobbfronten så har vi varit och snackat med en kille som äger lite olika restauranger och affärer i Paceville, han tog våra nummer och sa att han skulle höra av sig, så vi hoppas på det bästa! Annars så söker vi lite nu och då!

Nu är det dags att gå ut i solen, Hoj!

/Issakissa

Midsommar i bilder

So far so good, eller?

Allt har gått bra so far, vi har klarat oss hit, vi har mat i kylen och tar hand om varandra. Men nu har det uppkommit ett problem. Vårat första problem och förmodligen inte sista. Det kanske är ett väldigt litet problem, men i längden blir det nog ett lite jobbigare problem...
 
Vi får inte igång tvättmaskinen!! (mammaaaa hjäääälp miiig)
 
Sen att lägenheten vi bor i inte ens har något tvättmedel är ett annat problem, men vi får liksom inte igång maskinjäveln. Har tryckt på alla knappar det finns att trycka på, men den vill inte. Såååå det får bli morgondagens problem då vi inte har några rena underkläder, nu ska vi till klipporna och snorkla!
 
Hoj så länge!

Bilder

Gårdagen

Hej hopp!

Gårdagen spenderades mycket inomhus i jakt efter jobb, vi söker lite hit och dit så får se hur det slutar. Sen va vi också duktiga och gick till den stora mataffären för att storhandla! Det gick bra på vägen dit och väl inne i matbutiken, men det vart ju mindre roligt sen när vi vart tvungna att bära hem fyra kassar fulla med mat. Men vi klara det och nu kan vi äntligen äta lyx måltider som pasta pesto till middag och müsli till frukost, askalas!

Idag ska vi se till att gå till en vodafone butik och fixa med mobilerna, och efter det blir det nog att dega på klipporna hela dagen! Hoppas ni har det bra i Sverige och att det regnar mycket! Hoj!

/ Issakissa

17.06.2013

Hej hopp gummisnopp!

Nu har vi äntligen fått ihop en blogg så ni kära läsare kan läsa och avundas av våra underbara dagar här på soliga ön MAAAALTAAA.
 
Resan hit gick bra, vi landade hela och rena, ingen dog och inga borttappade bagage på vägen! Efter vi fått in allt på hotellet vi bott på dom första dagarna så har våra dagar i stort sett bestått av att hänga vid klipporna. Nu har vi äntligen flyttat in i lägenheten och fått packa upp resväskorna och börjat vår resa på riktigt. Dom vi bor med är lika schyssta som lägenheten, så det är skönt! Och nu har vi även kommit igång lite med att söka jobb.
 
Annars så äter vi ordentligt, dricker mycket vatten, använder solskyddsfaktor och tar hand om varandra. Så ni behöver inte vara oroliga!
 
Bilder och videos kommer komma upp lite nu och då så det är bara att hålla utkik, hoj så länge!
 
 
 /Issakissa

RSS 2.0