25.06.2013

Hej hopp!

En aningen dålig uppdatering kan jag erkänna med det har sina anledningar, vi har helt enkelt haft fullt upp med att ligga på klipporna, läsa våra böcker och sitta ute på kvällarna och kolla på solnedgången, that's why!

Midsommar har även passerat sen jag senast uppdaterade bloggen. Har tagit ett tag att återhämta sig från det men nu äntligen är jag människa igen! Midsommar va bra, snarare jättebra! Killarna vi bor med frågade om vi ville hänga med dom och deras kompisar, så vi hängde på. Kvällen började med grillning och trevligt folk på klipporna och slutade på bargatan efter ett antal shotbrickor och dans på Hugos. Oroa er inte, Hugo är ingen någon 30+'are som bjöd på massa shots utan det är ett ställe här som är väldigt trevligt! Sen självklart vad vore inte midsommar utan kärleksbråk, så det skippar dom inte här heller på ön! Kom i säng vid nio på morgonen och dagen efter var jag i stort sett levande död!

Annars då... Jag har införskaffat ett par otroligt fula flipflops, det står Malta över hela flippfloppen, ifall jag skulle glömma bort vart jag är liksom. Och i söndags drack jag även mitt första kaffe sen jag kom till ön, smakade väl lite som att dom serverade te fast med en toutch av kaffe. Så någon dag blir det väl att gå till den Svenska butiken här på ön och införskaffa ordentligt svennekaffe!

På jobbfronten så har vi varit och snackat med en kille som äger lite olika restauranger och affärer i Paceville, han tog våra nummer och sa att han skulle höra av sig, så vi hoppas på det bästa! Annars så söker vi lite nu och då!

Nu är det dags att gå ut i solen, Hoj!

/Issakissa



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0