14.07.2013

Fick skäll idag för den dåliga uppdatering, men datorn är ingen stor prio här för min del. Den är väldigt sällan på, vilket leder till att jag heller inte skriver här.
 
Sen jag senast skrev har det självklart hänt en del. Jag har hängt en hel del med Serbo dom senaste dagarna. Det har badats och solats vid klipporna, fikats, och blev även en runda i affärer för några dagar sen. Blir mycket att glida runt på dagarna och kalas på kvällen, så jag har det bra, klagar inte. Man börjar också känna att det blir allt varmare på lilla ön, även det gilla's, från min sida iaf! haha.
 
Jag har även fått smaka på min värsta bakfylla någonsin! Utekvällen dagen innan var bra, träffade på härligt folk ute och hängde med dom, drack mängder öl, tappade bort ett fyllo och gick hem då folk gick till jobbet. Som sagt, en bra utekväll, men om jag visste vad som väntade dagen efter så skulle jag utan tvekan stannat hemma. Det var det jävligaste jag vart med om, vaknar för upp och går till kylen för att dricka vatten, då visar det sig att vi inte har något drickbart hemma. Hittade tillslut några isbitar jag började knapra på. Och efter att jag fått i mig lite vatten och någon dyr jävla importglass så somnade jag gott på vardagsrumsmattan, därifrån förflyttade jag mig till sängen, från sängen till soffan, sen tillbaks till sängen och därefter var klockan 11 på kvällen. Efter att ha sovit bort hela dagen så var jag levande död i typ 2h tills jag deckade igen och sov till nästa morgon. Jag var så jävla trött och hade även en äcklig huvudvärk som ilade in i varenda hjärncell.
 
Söndagen har spenderats med att vaknade alldeles för sent, städa lägenheten och nu ska jag sätta mig och kolla lite efter jobb. Vi byter nämligen rum om tre dagar till en av killarnas rum, eftersom han åkt till Sverige på semester nu, så det har behövt städas och fixas en del innan Catie kommer hem. Nu är det gjort och jag och karro ska nog ut på en kvällspromand lite senare ikväll. Gos.
 
Hoj så länge. /Issakissa
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0