20.07.2013

Fint. har åkt på en förkylning, en härlig mix av en vecka med många timmars arbete, svettningar som en sumobrottare och sen lite kyla på det har bidragit med en svullen hals, hosta, en jättehjärna och en näsa som konstant rinner. Av ren reflex när jag är sjuk är att göra en kopp te, jävla dum idé. Svettas nu ännu mer och vet inte vart jag ska ta vägen, det enda som hjälper är att ligga på vardagsrumsmattan.
 
Annars så har första veckan på jobbet gått bra, jobbat kvällspasset med stängning hela veckan, så har börjat vid åtta på kvällen och slutat runt tre på natten, det är jag och fyllona som knatar hem tillsammans varje natt, känns fint. Och varje kväll måste jag passera bargatan för att komma hem, och det är sjukt hur ocharmig bargatan är när man själv är nykter klockan tre på natten och ser alla andra drägga runt, en upplevelse i sig!

Men eftersom jag är sjuk så blir det inge jobb för min del ikväll, så idag ska jag bara ta hand om mig själv. Och första steget på denna kur, är att lägga sig på klipporna, i solen, med en bra podcast och inte röra sig så lite så möjligt! Så ska väl gå och ta hand om mig själv nu då!
 
Hoj så länge! / Issakissa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0