05.07.2013

Vilken dag det är, och hu mycket klockan är, är två saker man helt tappat kollen på här nere. Har hänt så många gånger att Karro hoppat över en dag eller backat tillbaks två dagar, så tur att mobilerna håller koll på det!
 
Idag är det fredag(?)... Vaknade upp för ett tag sen av att killarna sprängde högtalarna med film. Men sen jag senast skrev har det förstås hänt en del grejer. Som bilderna innan visar så gjorde jag och M en lite utflykt till Mellieha Bay i tisdags. Tar ca 50 min med buss, men det va värt det. Har faktiskt saknat lite känslan av att gå på sandstränder, eftersom det bara är klippor här. Så det var en heldags utflykt, jättemysigt, så det måste göras om!
 
I onsdags var jag ute och delade ut mitt CV till restauranger, café och glassbarer. Gick mot Sliema hållet och till ställen där längst strandpromenade, så nästa vecka tar jag mig till Valletta någon dag och även in mot St. Julians och Paceville! Så håller tummarna på att kanske någon av alla nappar. Återstår att se.
 
Bortsett från det har vi såklart underhållit oss med att på dagtid hänga på klipporna med trevligt folk och på kvällarna hänger vi med ännu mer trevligt folk vid bargatan. Så vi lever och har det bra, klagar inte en sekund!
 
/ Issakissa
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0