26.07.2013

Hej från en trött tjej, har vaknat för inte alls för längsen och undrar fortfarande över hur jag kunde vakna så tidigt (tidigt för att ha jobbat till 03 och somnat vid fyra). Men när jag tänker efter är det inte så konstigt, klart man vaknar när ens roomie ställer sig och går loss på gitarren så det ekar i hela lägenheten.
 
Annars så rullar livet på även på denna lilla ö. Man känner hur det blir allt varmare och varmare, tror vi har runt 35+ dagligen. Mindre mysigt när man ska sova och vaknar upp dyngblöt varje morgon. Och jobbet går bra det med, har jobbat hela veckan från 20 - 03. Idag börjar jag en timme tidigare, ättebra enligt min kollega, eftersom jag då tjänar mer pengar. Haha, mer pengar... kan nog skrapa ihop lika mycket genom att leta borttappade mynt på gatan. Men nu ska vi inte vara sånna, är glad att jag ens har ett jobb och ändå trivs så pass bra!
 
Vi, eller jag för tillfället håller på att leta efter nytt boende för mig och karro. Vi måste ju ut ur lägenheten om lite mindre än två veckor. Och OJ om det hade varit lika lätt i sverige som det är här. Satte på datorn imorse, fem minuter senare pratar jag med en som har ett rum att hyra ut för nästan inga pengar alls, jättecentralt. Så får se hur det slutar! Ifall vi inte hittar nått så får vi väll i värsta fall sova på klipporna, duscha i havet och gömma vårt bagage i kattparken. Hoj!
 
/Issakissa


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0