07.07.2013

Vaknade runt 12 tiden idag efter att haft en lång kväll/natt spenderandes med min dator. Sen vi kom hit har jag inte alls andvänt datorn på samma sätt man gör hemma i Sverige. Där levde jag med den dagligen, den var en del av min vardag.. här används den som en dator ska användas. För att kolla sin mejl och lite hemsidor och inge mer. Såå, kände att det var okej att jag spenderade hela min kväll plus morgonen där på till att hänga med datorn.

Man kan ju också undra varför vi ens satt hemma igår med tanke på att det var lördag. I sverige skulle det förmodligen ses som en skandal, men här funkar det inte riktigt så... alla dagar här är lördag. Såå vi räknade det som en söndag med tanke på att vi har varit ute varje kväll den här veckan och kände att även vi behövede vila från alkohol, dans och håriga malteser i PV ibland.

Idag är det söndag och den ska förmodligen spenderas på klipporna, i solen, med våra nyfunna temporära svennebanan kompisar. Och ikväll ska vi även lyxa till det med en burk tonfisk, så känner på mig att det här kommer bli en bra dag! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0