10.08.2013

Hejhopp! Sitter just nu i nya lägenheten med nya roomiesar och allt nytt. Känns hur bra som helst, här trivs vi bra! Nämligen så att lägenheten vi bodde i förut var endast ledig för dom två första månaderna, och tur som vi hade blev vi uppraggade av två andra tjejer som vi nu ska bo med en tid framöver. Lägenheten ligger i samma klunga som den tidigare lägenheten, så den är ungefär i samma stil som den innan, kanske lite mer hemmamysig bara!

Annars så jobbade jag ju mitt 15h pass nu i torsdags, det kändes okej i början, och tur som jag hade kom karro förbi och gjorde mig sällis under kvällen. Vilket fick tiden att gå otroligt mycket snabbare, helt plöstligt var klockan åtta och kvällspasset började, det var efter det och efter karro gått som timmarna blev sega. Tror min kollega märkte hur död jag var, så vi började stänga igen stället tidigare än planerat, SKÖNT. Efter jobbet satte jag mig på Native bar's terass och väntade på att Milolovic skulle sluta, och lyxade även till det med en öl. Eftersom jag jobbat varje kväll i snart en månad så hade det ju inte blivit några utgångar på den tiden, så kände att jag var tvungen att passa på då jag inte var allt för död efter jobbet. Efter att Milolovic slutat så gick vi hem som två sönderarbetade zombies och tokdecka efter det.

Det var ju menat att jag skulle jobba 15h's pass även igår. Morgonen började med att jag försov mig, och på vägen till jobbet snubblade jag i trapporna på gården, slog i knäskålen i trappkanten och kunde inte gå efter det. Men jag kämpade mig iaf till jobbet där dom märkte ganska snabbt att jag inte kunde jobba med bara ett ben, så blev hemskickad igen. Vart mitt kortaste arbetspass hittills. Blev att stanna hemma även ikväll, blir ett avsnitt av Girls med karro snart och efter det kommer Millepille förbi pch plockar upp mig, vi ska gå och dricka kaffe o äta banoffee pie på mitt favoritställe nära The point. mumma!
 
Hoj så länge!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0