21.08.2013


Antar att det är såhär en ungdomslya ska se ut, smutsig disk som fint står i kö för att bli diskad, högar med tvätt som även används som återvinning då man inser att strumporna inte blivit tvättade av sig själva och ytor som bara är allmänt stökigt. För i sånt fall tycker jag vi är rätt så bra på att uppfylla förväntningarna för en sånn lya. Men idag får väl vara stora dagen då vi tar hand om röran.


För övrigt så har jag mest jobbat sen det senast skrevs i denna blögg. Sover på dagarna, jobbar på nätterna, har väl ofrivilligt vänt på dagsrytmen. Men här om dagen var jag duktig och kom upp redan vid halv nio, hade iofs aldrig klarat mig utan millepille som väckarklocka men upp kom jag iaf. Kände mig som levande död fram tills 12 då jag bestämde mig att kila iväg till affärerna i Slemmet (Sliema) och kolla på kläder. Fick med mig hem en ny tisha från Zara, typ det jag har råd med som fattig, men glad är jag för det. Efter shoppandes fick jag en timmes powernap på klipporna, vid havet, i solen, klagar inte. Och efter det var det att springa iväg till jobbet. På jobbet gör jag det vanliga, börjar alltid passet med att kolla uteserveringe, efter det är det dags att göra allt små pyssel som finns att göra sen resten av kvällen hänger jag antingen bakom disken och tar emot kunder eller så springer jag runt vid uteserveringen. Börjar känna mer och mer hur jag har koll på allt, vilket känns kul, men oj vad jag kan avsky stället ibland.


Igår på vägen hem fick jag, som varje kväll, sällskap av fyllona som tappert stapplar hem längst strandpromenaden efter förmodligen en dräggig kväll på bargatan. Och måste säga att jag varje kväll är ganska så mycket avundsjuk på alla fyllon. Jag vill också gå ut, jag vill också dricka billig sprit, jag vill också klä upp mig och lukta gott, jag vill också gå hem runt morgonkvisten lite smålullig och tycka att livet är allmänt fint. SÅ, det ska jag fan i mig göra ikväll, för både idag och imorgon är mina lediga dagar, så jag har idag för att vara den jag vill vara och imorgon till att vara någon jag inte vill vara.


Väder rapport: Det regnade och åskade imorse.

Ps. Någon som vet vem man vänder sig till vid klagomål på dåligt väder på den annars väldigt soliga ö?!

/Issakissa

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0