10.10.2013

Hej hopp readerz!
 
Ska väl ändå börja med att berätta om min födelsedag. Som jag skrivit om tidigare har karro under nån vecka (vad jag trodde iaf) planerat min födelsedag. Jag fick veta att alla vi umgås med visste om överraskningen karro planerat, alla förutom jag. Så självklart började jag fuffilura kring vad hon hade planerat, och tillslut vart jag helt säker på att hon fixat en överraskningefest hemma hos millepille, eftersom jag inte fick åka dit på lördagkväll. Vad skulle det annars kunna vara tänkte jag?
 
Jag åker iaf hem på lördagkväll efter jobbet och lägger mig förväntansfull för morgondagen, hela min födelsedag har ju blivit helt hyped av alla. Sen kom överraskningen! Karros överraskning var att hon planerat, i flera månader vad jag hörde, att min storasyster Paulina skulle komma hit till min födelsedag. Så när jag ligger och sover vaknar jag av att någon kommer in i mitt rum och helt plötsligt ser jag Pau stå i mitt rum, självklart börjar jag böla.. haha.
 
Det kändes så sjukt overkligt att se henne här, har saknat henne så mycket så kunde inte tro att det va sant. Kan helt klart säga att det här var min absolut bästa födelsedag någonsin. Och jag har ju helt klart världens finaste vän, utan tvekan. 
 
Pau var här från söndag morgon till tisdag eftermiddag. Underbar som karro är så hade hon fixat ledigt åt mig på min födelsedag. Så på min födelsedag gjorde vi bara sånt jag kände för, började morgonen i tårar, när jag bölat klart tog vi oss till Café Olé och åt en gudomlig frukost. Milo kom en stund därefter och joinade oss, vi tog en kaffe på City of London och la oss sen på klipporna i solen. Hur härligt som helst att kunna bada och sola på min födelsedag, i oktober (!!!). Efter det käkade vi lite lunch, lyxa till det med att köpa godis och sen så på kvällen vart det middag med mina favoritmänniskor och sen utgång med goda drinkar på det. Hade som sagt den bästa födelsedagen någosin! Dom andra dagarna tog vi det mest lugnt, chillade på dagarna, traska runt lite, och sen middag på kvällen. Vart helt enkelt en massa häng, precis vad jag behövde! Skönt också med Pau, eftersom hon själv bott här tidigare så behövde jag inte guida runt henne, vilket jag för övrigt bevisat att jag är förjävla dålig på!
 
Nu har Pau åkt hem och jag är tillbaks på jobbet. Snart är det luunch, göttmos!
 
Hoj så länge! /Issakissa
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0